Melissa Virginia Pach

The only way to do great work is to love what you do.

Vroeger was sporten al mijn grote passie. In plaats van spelen met de barbies was ik aan het voetballen met de kinderen uit de buurt buiten. Van kleins af aan ging ik paardrijden en ik zat jaren op handbal. Na mijn puberteit stopte ik met paardrijden, ging ik voetballen en besloot ik lid te worden van de sportschool waar ik cardio/kracht en kickboksen ging doen. Ik was fanatiek en veel met sport bezig. Dit deed ik zo’n 5 keer per week. Naast dat ik sporten werkte ik ook van jongs af aan in de horeca. Ik kwam er al snel achter dat dit niet echt mijn ding was

In 2014 toen ik 21 jaar was heb ik een zware rot periode gehad. Ik kwam in 1 jaar tijd 20 kilo aan. Ik wilde niet naar school of werk en sloot mezelf op. Ik wilde niemand om mij heen en had het gevoel dat ik een mislukking was.

Ik was een emotionele eter en zat in een negatieve spiraal. Uiteindelijk heb ik hulp gezocht door middel van psychologen, diëtistes, een gezinstherapeut en een haptonoom. Het heeft ruim 2 jaar geduurd voordat ik hieruit kwam.

Winter 2016 heb ik mijn koffer gepakt en besloot ik een aantal maanden in Oostenrijk skiles te gaan geven. Skiën is mijn grootste passie en dit doe ik elke winter sinds mijn 4e jaar. Het was altijd een droom voor mij om skilerares te worden.

Ik heb mijn Anwärter en Landes 1 mogen behalen. Mijn doel is om mijn Landes compleet te gaan halen.

Na mijn eerste winterseizoen als skilerares kwam ik als een veel vrolijker meisje terug. Het was zo’n mooie ervaring, je leert veel mensen kennen, maar het belangrijkste, je leer vooral jezelf kennen. Ik kwam erachter dat ik lesgeven leuk vond en vooral met sport en mensen hierin begeleiden echt mijn ding is. Dat maakt mij gelukkig.

De maanden daarna was ik weer veel in de sportschool te vinden. Ik ben hard gaan werken om de 20 kg die ik was aangekomen weer te verliezen. April 2017 startte ik met de opleiding tot Personal Trainer op het Aalo instituut. In Oostenrijk was ik erachter gekomen dat ik van sport mijn beroep wilde maken. Ik zat super goed in mijn vel en liep tijdens de opleiding stage in verschillende sportscholen. Rond de winterperiode ging het weer bij mij kriebelen om skiles te gaan geven in Oostenrijk. Dit heb ik 3 winterseizoenen gedaan.

Veel geleerd, gelachen, na kunnen denken, mezelf tegen gekomen en uiteindelijk een sterke vrouw geworden. Nu ben ik inmiddels 26 jaar oud en voor mijzelf gestart als Personal Trainer en ik werk als Bootcamp Trainer bij The Bootcampclub. Zelf voetbal ik nog en doe ik aan kickboksen en ben ik uiteraard veel te vinden in de sportschool.

Met mijn levenservaring wil ik anderen gaan helpen naar een gezond en fit leven en natuurlijk ook een beetje plezier. Van sporten en lesgeven krijg ik veel energie en inspiratie. Ik kan niet wachten om jou daarbij te gaan helpen!

Begin deze week nog!

Het is tijd om in actie te komen een proeftraining is inclusief kennismakingsgesprek. Wat zijn jouw doelen? Wat wil je bereiken? Heb je blessures? Zo leggen we een goede basis om jouw persoonlijke doelen te behalen.