RECENSIES

WAT ZEGGEN ANDEREN

Anne Judith

In 2 maanden tijd 6 kg en 8% vet verloren.
 
Ik kan oprecht zeggen dat ik fitter ben dan ooit! Met gevarieerde trainingen bij MEVI welke worden afgestemd op jou wensen, haal je je doelen zeker. 
Met goede coaching van Melissa die je blijft uitdagen om het beste uit jezelf te halen, ga je altijd voldaan naar huis. Deze dame weet wel hoe het werkt!
 

Joan

Bij MEVI train ik met plezier. De begeleiding is professioneel, motiverend en altijd met een glimlach. De workouts zijn afwisselend en uitdagend, daarnaast is het leuk dat de resultaten bij worden gehouden. 

Eva

Sporten bij Melissa zou ik absoluut aanraden. De groepjes zijn klein en daardoor is er veel aandacht en trainen op eigen niveau. Ik train 2 keer per week small group les bij haar en merk dat ik al veel fitter ben. Er zit veel afwisseling in de trainingen, dus ik ga elke keer weer met plezier sporten!

MANON

Wat een fijn positief en meelevend persoon is Melissa! Ik ben erg blij met haar als mijn PT. Sinds September 2020 sport ik met haar 2 keer per week. Door haar blijf ik gemotiveerd en bereik ik mijn doelen.

MARYSE & MAARTEN

Het is ontzettend fijn om samen bij MEVI te trainen. Voor ons is het echt even een moment om even uit het drukke leventje te stappen en samen met onze gezondheid bezig te zijn. Iedere training is anders en er zit altijd uitdaging in. Het is gezellig en heel professioneel. Melissa weet heel goed wat ze doet en voelt je goed aan.
Wij zijn fan!

Marieke

Trainen bij Melissa is echt een aanrader!
Ze is heel kundig en professioneel, ze past de training aan jouw persoonlijke behoeftes en wensen aan en ze motiveert je echt tijdens de training. Ik heb een zittend beroep en ik wilde graag meer bewegen en afvallen. Alleen lukte mij dat niet. Wat ik ook probeerde, ik viel steeds weer terug in oude gewoontes. Sinds ik bij Melissa train voel ik mij veel fitter, is mijn conditie verbeterd en ben ik mentaal sterker om verleidingen te weerstaan.

Scroll to Top