BBBB TRAINING ONLY FOR LADIES

BBBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen, Billen en voor extra variatie de 4e B Boxing! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen d.m.v. eigen lichaamsgewicht en weerstandsbanden. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Hoe leuk is het om met alleen maar dames aan een mooie body shape te werken. Voorlopig wordt deze les heerlijk in de buitenlucht gehouden. De les zal bestaan uit veel variatie qua oefeningen waarbij we de hartslag omhoog gaan brengen en vooral de buik, billen en benen zullen laten branden.

Zelf weet ik als geen ander dat kickboksen goed voor je conditie, kracht en uithoudingsvermogen werkt. Het is goed voor je zelfverdediging maar geeft ook een heerlijk voldaan gevoel. We zullen veel in 2-tallen werken wat zorgt voor motivatie, stimulatie en samenwerken.
Elke maandag- en woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur in Alkmaar.

Meld je nu snel aan!